Om oss

Mercer

Mercer är ett världsledande globalt konsultföretag inom Talent, Health, Retirement och Investments.  Vi kan genom vår bredd och specialistkunskap hjälpa våra kunder med utmaningar inom strategi och policyfrågor beträffande löner, förmåner, pensioner, försäkringar och investeringar. Inom Health förmedlar Mercer (Sweden AB) försäkring, rådgivning och konsulttjänster under varumärket Mercer Marsh Benefits™. Läs mer på vår hemsida.

Privattandläkarnas sjukförsäkringsportal

Sjukförsäkringen som distribueras via denna hemsida utges i samarbete med Movestic Livförsäkring. Med Movestics trygghetsförsäkringar hjälper vi dig att få ett skydd om det som inte får hända ändå skulle inträffa. Försäkringserbjudandet är väl anpassat efter dina behov och Movestics skadereglering är en av branschens bästa. 

Om Movestic Livförsäkring

Livförsäkringsbolaget grundades år 2000 som en del av Kinnevikskoncernen. Idag erbjuder vi ett heltäckande sortiment av sparprodukter och trygghetsförsäkringar. Vi är ett av de mest valda alternativen när det gäller rådgivna tjänstepension inom fondförsäkring. 

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa fonder och förvaltningstjänster till våra sparare. Våra kunder har, år efter år, fått en bra avkastning på sitt sparkapital. Med våra trygghetsförsäkringar hjälper vi dig att få ett skydd om det som inte får hända ändå skulle hända. Vi har även en av branschens bästa skaderegleringar.